IELTS
General Training

4 Muaj/32000 L
 • Fillon ne 15 Shtator
 • Grupe me 5-6 persona
 • Level Test FALAS
 • Mesimi teresisht ne Anglisht
 • Nje seance ekstra ne jave falas
 • Metoda bashkohore
 • Special classes
 • Ambient miqesor dhe i rehatshem
 • Staf i besueshem

IELTS
Academic Training

4-8 Muaj
 • Cmimi 600 lek/ora
 • Grupe me 5-6 persona
 • Level Test FALAS
 • Mesimi teresisht ne Anglisht
 • Nje seance ekstra ne jave falas
 • Metoda bashkohore
 • Special classes
 • Ambient miqesor dhe i rehatshem
 • Staf i besueshem


FCE/CAE

8 Muaj
 • Cmimi 500 lek/ora
 • Grupe me 5-6 persona
 • Level Test FALAS
 • Mesimi teresisht ne Anglisht
 • Nje seance ekstra ne jave falas
 • Metoda bashkohore
 • Special classes
 • Ambient miqesor dhe i rehatshem
 • Staf i besueshem


TOEIC/TOEFL

4 Muaj / 32000 L
 • Cmimi 500 lek/ora
 • Grupe me 5-6 persona
 • Level Test FALAS
 • Mesimi teresisht ne Anglisht
 • Nje seance ekstra ne jave falas
 • Metoda bashkohore
 • Special classes
 • Ambient miqesor dhe i rehatshem
 • Staf i besueshem


Greqisht

4 Muaj
 • Cmimi 300 lek/ora
 • Grupe me 5-6 persona
 • Mesimi teresisht ne Greqisht
 • Program i larmishem
 • Ambient miqesor dhe i rehatshem
 • Staf i besueshem
 • Orare fleksibel
 • Klasa paradite dhe mbasdite
 • Eksplorim i kultures Greke


Individuale

1000-1500 L/Ora
 • Mesime te personalizuara
 • Orare paradite dhe mbasdite
 • Level Test FALAS
 • Mesimi teresisht ne gjuhen perkatese
 • Nje seance ekstra ne jave falas
 • Metoda bashkohore
 • Special classes
 • Ambient miqesor dhe i rehatshem
 • Staf i besueshem